Oltiin Bobin kans viimisellä metsästysreissulla, reissuja siis kertyi vain kolme ja metsästysaika oli vain 10 päivää. Sattuneesta syystä eli hirvenmetsästyksen aloituksen vuoksi emme pääseet tosi lintuapajille vaan jouduimme tyytymään hieman tuntemattomampiin maastoihin. Bobi sai kuitenkin käyttöönsä työasun.

Työliivi päällä.

Heti reissun alussa Bobi pölläytti ukko-teeren lentoon, mutta lintu lensi väärään suuntaan. Jatkoimme matkaa eikä riistaa näkynyt, kunnes jänis pomppi jonkin matkan päästä. Bobi lähti juoksemaan jäniksen perään, mutta palasi vartin päästä takaisin.

Sieltäpäin se teeri lähti.

Päätimme lähteä katsomaan olisiko hirvimiehet jo lähteneet lintupaikoiltamme ja olivathan ne. Bobi pölläytti ryteiköstä joko metson tai koppelon lentoon, mutta ikäväksemme se lensi väärään suuntaan. Sen jälkeen kävelimmekin kolme tuntia tyhjää. Istuimme välistä mättäällä ja söimme eväitä ja lähdimme kohti kotia. Loppumatkasta nähtiin vielä yksi koppelo, mutta annettiin sen elää ja jatkaa sukua :)

Kolmen päivän metsästysreissuiltamme saaliiksi jäi siis yksi metso ja yksi pyy. Ensi vuonna sitten parin viikon loma ja asutaan metsässä...