Olin tosiaan hoidossa emännän vanhemmilla 9 tai melkein 10  päivää, kun emäntä ja isäntä oli lomaa viettämässä. Hoitojakso oli kyllä minullekkin kuin lomaa.

 Pääsin marjametsäänkin syömään mustikoita suoraan oksasta. Mustikat oli tosi hyviä. Pissat ja kakat tein aina ulos. Teimpä kyllä kerran mansikkamaan suojaverkon päällekkin kakat:) Kyllä se muori sieltä jotain huuteli mutta hätä ei lue lakia:)

Ruoka maistui hyvin ja uni myös, aivan kuin kotonakin. Minut jätettiin jopa yksin isoon taloon mitä ennen ei ole tehty. Noh, menin nukkumaan niinkuin kotonakin, enkä jaksanut alkaa jyrsimään seiniä ym. nukuin ja sittenhän sieltä aina joku kotiin tulikin:)

 Pihalla sain juosta irti, pallolla ja kepillä leikittiin joka päivä. ukon kanssa kävimme tapaamassa uusia ihmisiäkin. Lenkillä käydessä ihmiset olivat kiinnostuneita rodustani ja ijästäni. Minulla oli kaiken kaikkiaan onnistunut "loma":) saan kuulemma mennä uudelleenkin, sen verran kiltisti tuli oltua. Pitihän minun toki vähän protestoida kun omistajat tulivat takaisin. Karkasin heti kirmaamaan naapurin pihalle, mitä en tehnyt hoitojakson aikana:)  -Bobi 6kk 2 viikkoa-