Lähdin tutustumaan ihmeelliseen maailmaan perjantaina 20.3.2009 Jennin ja Jiipeen mukaan. He veivät minut autoonsa ja sitten sitä lähdettiin, sanoivat paikkaa mihin olimme matkalla Rovaniemeksi. Päätin esitellä laulutaitojani emännälle ja isännälleni ensimmäisen 30minuuttia olihan minut nimetty lempinimeltään kilju-kalleksi. Sitten minulle iski väsymys ja päätin ottaa pienet torkut emännän vieressä, eihän kukaan nyt jaksa kauaa laulaa yhteen menoon.

Ensimmäisellä pysähdys paikalla oli niin kylmä että tärisin ja vapisin, eikä pissakaan uskaltanut tulla. Onneksi pääsin pian autoon lämpimään nukkumaan. Seuraava pysähdys oli Pyhäjärvellä. Siellä päätin yllättää emäntäni ja isäntäni ja tehdä pitkät pissat ulos. Emäntä ja isäntä yllättyivät suuresti, eikä herkkuakaan ollut antaa heti mutta sain kovasti rapsutuksia, haleja ja kehuja.

Välillä piti vähän kisuta lempileluni tiikerin kanssa ja syödä muutama papu että jaksaa taas nukkua, kun ei autossa ilmeisesti muutakaan tekemistä ollut, koska emäntä tai isäntä nukkui vieressäni.

Muutaman kerran pysähdyttiin vielä ja pissat tein ulos ja sain taas kehuja, haleja ja rapsutuksia. Kai se nämä hommat täytyy tänne ulos hoitaa, kun emäntä ja isäntä hyppii innoissaan aina kun pissaan.

Lopulta pysähdyimme taas mutta sillä kertaa emäntä ja isäntä  nimittivät paikkaa uudeksi kodikseni. Ihmettelin hieman ja päätin että jäänpä tänne autoon, pentu vilttini kanssa. Emäntä ja isäntä houkuttelivat että "Bobi tule nyt, mennään katsomaan uutta kotia" No lopulta päätin lähteä omistajani sylissä, pienen murinan kera.

Huomasin että sisälle päästyäni että Hei! täällä on paljon enemmän tilaa kuin autossa. Ei muuta kun 5 silmään ja asuntoa juosten ympäri:) Kohta sain herkku ateriankin papuja ja sian kieltä:) Syötyäni kävimme tutustumassa hieman uuteen pihapiiriini, yhden naapurinkin näin mutta en jaksanut siitä välittää oli niin paljon uusia hajuja.